BOKA BORD

Boka bord

Förutom att du kan ringa och boka bord via telefon eller KONTAKTA OSS på nätet så kan du använda dig av vårt web-baserade bokningssystem ovan. Klicka dig igenom, så kommer en bekräftelse.


Observera att onlinebokning endast kan ske för sällskap upp till 7 personer. För större sällskap ber vi er kontakta oss per telefon eller mail.


Observera även att vi EJ tar några bordsbokningar utomhus. Om vädret tillåter och i mån av plats, får man flytta till uteserveringen vid ankomst.


Våra öppettider hittar du enklast HÄR.


Boka festen

Det finns få platser i Stockholm som Restaurang Bryggan på Lidingö. Kombinationen av läget intill vattnet, närheten till stan, flexibla lokaler och den höga ambitionen gällande mat, service och upplevelse gör det hela tämligen svårslaget.


Restaurang Bryggan är optimalt som festlokal för allt från lilla släktlunchen till stora 60-årskalaset eller konferens med jobbet. Vi finns tillgängliga för dig året runt och hjälper även gärna till med ljud, ljus, underhållning och bildteknik, såväl som transporter eller catering om önskemål finns.


HÄR kan du läsa mer och kontakta oss för att få en OFFERT DIREKT. Du kan såklart också bara komma förbi så bjuder vi på kaffe och pratstund om din fest. Väl mött!

Halvstora sällskap

Vi tar gärna emot era bokningar även om de är halvstora eller stora. Vi önskar dock att ni, vid bokningar som är 8 eller fler, förbeställer i varje fall varmrätten. Menyer hittar ni här.


Visste ni att Restaurang Bryggan lämpar sig ypperligt som festlokal såväl som för sällskap som även vill husera dagtid för en avslappnad konferens kombinerat med workshops och god lunch i skärgårdsmiljö. Många företag kommer till oss för "minikonferenser" år efter år. Testa ni också!